Qui som

En el següent enllaç podràs veure un vídeo sobre Colòmbia en Pau: Deja Tu Huella

[EN CASTELLANO ABAJO]

Què és Colòmbia en Pau?

És un espai de treball que agrupa diferents organitzacions socials catalanes i ciutadans i ciutadanes residents a Catalunya amb un objectiu comú: Donar suport a la sortida política i dialogada del conflicte armat colombià per a la construcció d’una pau estable, justa i duradora a Colòmbia.

 Qui forma part de Colòmbia en Pau?

Diverses expressions socials interessades en la pau i els drets humans, artistes, creadors/es, estudiants, professors/es, periodistes, grups de dones i de joves, institucions acadèmiques, sindicats, associacions d’immigrants, entitats que donen suport a processos de exili i refugi, i altres organitzacions socials, formacions polítiques, de solidaritat i de cooperació internacional que treballen per afavorir la resolució de conflictes, la reconciliació i la pau.

Quines accions realitza?

 Colòmbia en Pau realitza tres tipus d’accions:

  1. Una campanya de comunicació que cerca l’adhesió de persones i organitzacions de Catalunya a la mobilització per la pau, pels diàlegs entre el govern i les guerrilles de Colòmbia i per la participació de la societat civil colombiana en la construcció de la pau del seu país.

  1. Activitats per a promoure a Catalunya l’anàlisi i la reflexió sobre el conflicte armat colombià i els processos de pau mitjançant tertúlies, xerrades, conferències, etc.

  1. Generació d’espais per a la realització de propostes dels colombians i colombianes residents a Catalunya sobre els temes de discussió en les actuals negociacions, i sobre la pau de Colòmbia en general.

Per què adherir-se a Colòmbia en Pau?

Una nova adhesió o una signatura de suport des d’Europa pot suposar un gran impacte a favor de la pau a Colòmbia.

Encara que som conscients de les dificultats, estem convençuts i convençudes que únicament amb el diàleg es podrà resoldre el conflicte armat, reduint el vessament de sang que aquest ha produït en les últimes sis dècades a Colòmbia.

Contacte: colombiaenpau@gmail.com

:::

¿Qué es Colòmbia en Pau?

Es un espacio de trabajo que agrupa a diferentes organizaciones sociales catalanas y a ciudadanos y ciudadanas residentes en Cataluña con un objetivo común: El apoyo a la salida política y dialogada del conflicto armado colombiano para la construcción de una paz estable, justa y duradera en Colombia.

¿Quiénes conforman Colòmbia en Pau?

Diversas expresiones sociales interesadas en la paz y los derechos humanos, artistas, creadores/as, estudiantes, profesores/as, periodistas, grupos de mujeres y de jóvenes, instituciones académicas, sindicatos, asociaciones de inmigrantes, entidades que apoyan procesos de exilio y refugio, y otras organizaciones sociales, formaciones políticas, de solidaridad y de cooperación internacional que trabajan en apoyo a la resolución de los conflictos, la reconciliación y la paz.

¿Qué acciones realiza?

Colòmbia en Pau realiza tres tipos de acciones:

  1. Una campaña de comunicación que busca la adhesión de personas y organizaciones de Cataluña a la movilización por la paz, por los diálogos entre el gobierno y las guerrillas de Colombia y por la participación de la sociedad civil colombiana en la construcción de la paz de su país.

  1. Actividades para promover en Cataluña el análisis y la reflexión sobre el conflicto armado colombiano y los procesos de paz mediante tertulias, charlas, conferencias, etc.

  1. Generación de espacios para la realización de propuestas de los colombianos y colombianas residentes en Cataluña sobre los temas de discusión en las actuales negociaciones y sobre la paz de Colombia en general.

¿Por qué adherirse a Colòmbia en Pau?

Una nueva adhesión o una firma de apoyo desde Europa puede suponer un gran impacto en favor de la paz en Colombia.

Aunque somos conscientes de las dificultades estamos convencidos y convencidas de que únicamente con el diálogo se podrá resolver el conflicto armado, reduciendo el derramamiento de sangre que éste ha producido en las últimas seis décadas.

Contacto: colombiaenpau@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s