II Jornada de la Càtedra Medellín-Barcelona “Medellín i el procés de pau a Colòmbia”

image001

Ens plau convidar-vos a la II Jornada de la Càtedra Medellín-Barcelona “Medellín i el procés de pau a Colòmbia” que tindrà lloc el 2 de juny a las 19 hores a l’Auditori del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, 10 pral, 08807, Barcelona).

La jornada té com a objectiu reflexionar sobre el paper de Medellín en el procés de pau de Colòmbia i els impactes i repercussions que el procés té a la ciutat paisa. Aquesta activitat s’emmarca dins del Programa de Museus de la Cátedra Medellín-Barcelona, i forma part del projecte sobre memòria, pau i ciutat que Fundació Kreanta duu a terme amb el Museo Casa de la Memoria de la Alcaldía de Medellín, l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Mundial de les Grans Metròpolis-Metropolis.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de Marc Vidal i Juanola, vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i Roser Bertran Coppini, vicepresidenta de Fundació Kreanta i directora de la Càtedra Medellín-Barcelona. La jornada comptarà amb un diàleg en el qual participaran: Rafael Grasa, president de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP); Farid Samir Benavides, professor de Dret Penal de la Universitat dels Andes (Bogotà, Colòmbia) i ha estat viceministre de Política Criminal i Justícia Restaurativa del Ministeri de Justícia i del Dret de la República de Colòmbia; i, El Aka, raper i gestor cultural de la Comuna 13-San Javier (Medellín, Colòmbia), que durant aquella setmana durà a terme a Barcelona un intercanvi, dins de la Càtedra, en els àmbits de memòria, pau i ciutat. El diàleg estarà moderat per Salvador Alsius, periodista, professor de la Universitat Pompeu Fabra, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i participant en els intercanvis de la Càtedra Medellín-Barcelona.

Per últim, tindrà lloc un debat que comptarà amb la participació d’una Fila 0 formada per representants d’institucions i persones vinculades a les ciutats de Medellín i Barcelona.

La inscripció és gratuïta prèvia inscripció a través del correu electrònic: info@catedramedellinbarcelona.org
La Jornada serà retransmesa a més per streaming en aquest enllaç: http://www.streamingbarcelona.com/plataforma/periodistes/

———————————————————————————————————————————————————

Nos complace invitarle a la II Jornada de la Cátedra Medellín-Barcelona “Medellín y el proceso de paz en Colombia” que tendrá lugar el 2 de junio a las 19 horas en el Auditorio del Colegio de Periodistas de Cataluña (Rambla Cataluña, 10 pral, 08.807, Barcelona).

La jornada tiene como objetivo reflexionar sobre el papel de Medellín en el proceso de paz de Colombia y los impactos y repercusiones que el proceso tiene en la ciudad paisa. Esta actividad se enmarca dentro del Programa de Museos de la Cátedra Medellín-Barcelona, ​​y forma parte del proyecto sobre memoria, paz y ciudad que Fundación Kreanta lleva a cabo con el Museo Casa de la Memoria de la Alcaldía de Medellín, el Instituto Catalán Internacional para la Paz (ICIP) y que cuenta con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona y la Asociación Mundial de las Grandes Metrópolis-Metropolis.

La presentación de la jornada correrá a cargo de Marc Vidal y Juanola, vicedecano del Colegio de Periodistas de Cataluña, y Roser Bertran Coppini, vicepresidenta de Fundación Kreanta y directora de la Cátedra Medellín-Barcelona. La jornada contará con un diálogo en el que participarán: Rafael Grasa, presidente del Instituto Catalán Internacional por la Paz (ICIP); Farid Samir Benavides, profesor de Derecho Penal de la Universidad de los Andes (Bogotá, Colombia) y ha sido viceministro de Política Criminal y Justicia Restaurativa del Ministerio de Justicia y del Derecho de la República de Colombia; y, El Aka, rapero y gestor cultural de la Comuna 13-San Javier (Medellín, Colombia), que durante esa semana llevará a cabo en Barcelona un intercambio, dentro de la Cátedra, en los ámbitos de memoria, paz y ciudad. El diálogo estará moderado por Salvador Alsius, periodista, profesor de la Universidad Pompeu Fabra, vicepresidente del Consejo del Audiovisual de Cataluña y participando en los intercambios de la Cátedra Medellín-Barcelona.

Por último, tendrá lugar un debate que contará con la participación de una Fila 0 formada por representantes de instituciones y personas vinculadas a las ciudades de Medellín y Barcelona.

 La inscripción es gratuita previa inscripción a través del correo electrónico: info@catedramedellinbarcelona.org

La Jornada será retransmitida además por streaming en este enlace: http://www.streamingbarcelona.com/plataforma/periodistes/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s