Memòria I escenaris de futur a Colòmbia

Avui dijous dia 8 de maig es donarà lloc a la presentació del informe Basta ya! al Auditori Pati Manning (c/ Montealegre, 7) L1, L2

L’acte es realitzarà en dues parts:

 Primera part, 16h a 18h

es presentarà l’informe Basta ya! Colombia. Memoria de guerra y dignidad a càrrec de Gonzalo Sánchez Gómez i Martha Nubia Bello del Centro de Memoria Histórica de Colombia.


Segona part, 18:30h a 20:30h

Altres memòries del conflicte colombià: Les dones i la diàspora  a càrrec de Adriana Benjumea, directora de la Corporación Humanas i de Dorys Ardila de La taula Catalana pels drets humans a Colòmbia.

És un acte organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau i per La taula Catalana pels drets humans a Colòmbia.

Us hi esperem!

El viernes 8 de mayo se dará lugar a la presentación del informe Basta ya! en el Auditori Pati Manning (c/ Montealegre, 7) L1, L2

el acto acto se realizará en dos partes:

 Primera parte, 16h a 18h

Se presentarà el informe Basta ya! Colombia. Memoria de guerra y dignidad a cargo de Gonzalo Sánchez Gómez y Martha Nubia Bello de el  Centro de Memoria Histórica de Colombia.


Segunda parte, 18:30h a 20:30h

Altres memòries del conflicte colombià: Les dones i la diàspora  a cargo de Adriana Benjumea, directora de la Corporación Humanas y de Dorys Ardila de La taula Catalana pels drets humans a Colòmbia.

Es un acto organizado por el Institut Català Internacional per la Pau y por La taula Catalana pels drets humans a Colòmbia

Os esperamos!

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s