Temps de pau a Colòmbia: La veu del moviment camperol

El divendres 4 d’abril es realitzarà una xerrada -debat al edifici de CCOO, Via laietana 16, sala plateria 1 a les 19:00h

amb:

– Olga Lucía Quintero, dirigent de l’Asociación Campesina del Catatumbo ASCAMCAT i integrant de la Mesa de Interlocución y Acuerdo MIA.

– Ángel Humberto Torres, dirigent de l‘Asociación Campesina Ambiental del Losada– Guayabero-ASCAL i membre de l‘Asociación Nacional de Zonas de Reserva Campesina ANZORC.

– Hi intervendràn membres de les organitzacions: ACP, Colòmbia en Pau, IAP i la Taula Catalana per la Pau i els DDHH a Colòmbia.

 

Han organitzat aquesta xerrada-debat Associació Catalana per la Pau, IAP, Solidara, Taula Ctalana per la Pau i els DDHH a Colòmbia i Colòmbia en Pau amb la col.laboració de l’ajuntament de Barcelona.


 

El viernes 4 de abril se realizará un  debate al edifici de CCOO, Via laietana 16, sala plateria 1 a las 19:00h

con:

– Olga Lucía Quintero, dirigente de la Asociación Campesina del Catatumbo ASCAMCAT i integrante de la Mesa de Interlocución y Acuerdo MIA.

– Ángel Humberto Torres, dirigente de l‘Asociación Campesina Ambiental del Losada– Guayabero-ASCAL i miembro de l‘Asociación Nacional de Zonas de Reserva Campesina ANZORC.

– Habrá intervención de miembros de les organizaciones: ACP, Colòmbia en Pau, IAP i la Taula Catalana per la Pau i els DDHH a Colòmbia.

 

Han organizado este debate:  Associació Catalana per la Pau, IAP, Solidara, Taula Ctalana per la Pau i els DDHH a Colòmbia y Colòmbia en Pau con la c olaboración de l’ajuntament de Barcelona.

Les esperamos!

Imatge

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s